top of page

LEVERINGS- EN RETOURINFORMATIE

Bestellingen op werkdagen voor 16:00 uur geplaatst versturen wij nog dezelfde dag. Tijdens drukke periodes kan de verzending een dag later plaatsvinden, Bestellingen met personaliseren heeft een levertijd van circa 14 dagen.

Heeft je bestelling spoed of wil je het versturen als cadeau met een persoonlijke tekst? Meldt het ons. Dan houden wij hier rekening mee. Eventuele meerkosten zijn dan voor rekening van de klant.
Zodra je bestelling verzonden is ontvang je van ons een berichtje.

Voor België geldt een bezorgtermijn van circa 2 a 3 werkdagen.

 

Je bestelling ophalen? Dat kan ook. Geef dit aan bij het afrekenen. Wij zullen je een berichtje sturen zodra je bestelling klaarligt.


Verzenden 
Buiten Europa is mogelijk. Voor meer informatie kun je per mail contact met ons op nemen via: info@littlebigfriends.nl

De zending wordt vervoerd door PostNL en levert de zending af van maandag t/m zaterdag.
Heel soms komt het voor dat een brievenbuspakje niet kan worden bezorgd, bijvoorbeeld als de brievenbus vol is of kleiner dan het standaard formaat. In dat geval komt PostNL binnen enkele dagen opnieuw langs om het pakje te overhandigen of brengen ze het naar een afhaalpunt in de buurt. 

Little BIG friends is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van een pakje of pakket.

Feestdagen
Let op, op Nederlandse feestdagen wordt er geen post verzonden of geleverd. Houd er rekening mee dat als je rond deze tijd je bestelling plaatst het een werkdag langer kan duren voor je bestelling er is. Ook is post rond de Kerstdagen vaak vertraagd door de decemberdrukte bij Post NL. 

Retourneren
Mocht het product niet aan de verwachtingen voldoen, dan heb je het recht om het binnen 14 dagen na levering retour te sturen, met uitzondering op de gepersonaliseerde en sale producten. Actie artikelen kunnen niet geretourneerd worden. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken en beoordelen zoals je ook in een winkel zou doen. 
De retourzending dient bij voorkeur te worden verpakt in het verpakkingsmateriaal waarin je de zending hebt ontvangen zodat de artikelen niet beschadigen, en dient compleet te zijn dat wil zeggen inclusief alle (aangehechte) accessoires en uitgeprinte factuur.
Wanneer een geretourneerd artikel niet aan de voorwaarden voldoet dan zullen wij contact met je opnemen; wij kunnen dan niet crediteren.
Wanneer de retourzending in goede orde is ontvangen, zullen wij deze beoordelen en verwerken.
Terugbetaling van het aankoopbedrag gebeurt binnen 5 werkdagen na ontvangst retour.

Let op: aan het retourneren via Post NL zijn kosten verbonden, deze zijn voor rekening van de klant.
Het kwijtraken van een retourzending is op risico van de klant. Je kunt het beste je pakket retour zenden met een Track&Trace nummer zodat we te allen tijden kunnen achterhalen wat er fout is gegaan. Je kunt het pakket retour zenden via een postkantoor.

Het pakket kun je retourneren naar onderstaand adres met daarbij je naam en ordernummer: 
little BIG Friends
t.a.v. Retouren
Marijkestraat 24a
3621 DC Breukelen

LET OP: wij zijn geen bezoekadres, retouren kunnen uitsluitend verstuurd worden.

Ruilen
Het ruilen van een artikel geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen en bestelt het gewenste artikel via de website. Eventuele retourkosten zijn voor rekening van de klant. Ruilen op actieartikelen zoals items in de sale en/of tijdelijke prijsverlagingen is niet toegestaan en worden niet in behandeling genomen. 

Voor meer informatie kun je ons ook contacten via info@littlebigfriends.nl. Wij staan graag voor u klaar.

Klachten
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de kwaliteit van de little BIG Friends producten, dan verzoeken we je een e-mail met een omschrijving van de klacht en een foto te sturen naar info@littlebigfriends.nl. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons op je klacht.

Garantie
Een product aangekocht via de little BIG friends shop valt onder wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product in alle redelijkheid aan de verwachtingen van de consument moet voldoen. Het product behoort geen gebreken te vertonen die niet te verwachten zijn bij normaal gebruik. Kwaliteit en service staan hoog bij ons in het vaandel.

Als je vragen of feedback hebt, kun je per mail contact met ons op nemen via: info@littlebigfriends.nl

Liefs!

WE LOVE to make friends!

bottom of page